Populaire zoekopdrachten

  Newport Collection
  Tuinmeubilair
  Tuinmeubilair
  Tuinmeubilair
  OUTDOOR LIVING

  TUINMEUBILAIR

  TUINMEUBILAIR 30-40%

  OUTDOOR LIVING

  Tijd om buiten in te richten

  Nu dromen we over lente, warmte en zon. Wees er op tijd bij voor de warmere en lichtere tijden. Ontdek het assortiment exclusieve buitenmeubelen van Artwood voor dit jaar. Premium buitenmeubelen die jaar na jaar mooi blijven.

  CUSTOMER SERVICE

  Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

  Als je niet kunt vinden wat je zoekt of als je gewoon meer wilt weten over ons assortiment, kun je contact met ons opnemen. Wij zijn je heel graag van dienst, per telefoon +4675 666 11 00 of e-mail [email protected].


  Neem contact op met ons »

  Tuinmeubilair

  RUSTIC AND NATURAL

  Natuurlijk teakhout

  Meubels van teakhout voor buiten geven je terras een natuurlijk, rustiek en krachtige indruk. De buitenmeubels van teakhout van Artwood zijn vervaardigd van eersteklas en zorgvuldig geselecteerde materialen. Net als alle houten meubels heeft teakhout een beetje liefde nodig, maar met het juiste onderhoud gaan ze een leven lang mee.

  Tuinmeubilair

  THE PERFECT COMBO

  Stijlvolle meubelsets

  Eethoek, loungemeubels of ligbedden. In ons brede assortiment mooi ontworpen, comfortabel en praktisch tuinmeubilair vind je alles wat je nodig hebt voor je terras. Stel je eigen set samen of ga voor een van onze stijlvolle, kant-en-klare meubelsets.

  Tuinmeubilair

  ROUGH MATERIAL

  Robuust beton

  Betonnen meubels zijn niet alleen mooi maar ook een klimaatsmart alternatief omdat ze compleet recyclebaar zijn. Onze betonnen tafels zijn perfect voor dat robuuste, heerlijke gevoel, je kunt ze prima een iets zachtere uitstraling geven door ze te combineren met meubels van kunstrotan of hout.

  Tuinmeubilair

  NEW IN

  Nieuw! San Remo

  Nieuw in onze collectie, San Remo. Kies en combineer zelf je favorieten onder de modules en creëer je eigen bank of loungeplek. Perfect voor op je terras.

  San Remo Sofa Module Chaise Lounge Left

  San Remo Sofa Module Chaise Lounge Left

  Als stand-alone of als zitgroep.
  Ruime bemeten chaise-longue van weerbestendig kunstrotan. Combineer hem met andere modules uit dezelfde serie om je eigen unieke zitmeubel te creëren.
  € 3.142