Newport Collection

Populaire zoekopdrachten

    FESTIVE SEASON

    NIEUWJAARSTAFEL

    FESTIVE CELEBRATION

    Tafeldekken voor Oud en Nieuw

    Heet het nieuwe jaar welkom met een mooi gedekte tafel. Oud en nieuw is een feest waarop je de eettafel echt heel bijzonder kunt dekken. Maak een tafelschikking met luxe details van zilver, mooie glazen, porselein met accenten en feestelijke bloemstukken.

    Nieuwjaarstafel

    LUXURY DINING

    Dek de tafel met Palladio

    Onze meest exclusieve serie prachtige borden en koppen, gemaakt van het mooiste beenporselein. Palladio is gedecoreerd met een iconisch reliëfpatroon omlijst door decoratieve zilveren randen. Dit is porselein waarmee je van het diner een speciale totaalervaring maakt.

    Palladio schotel 6-pack

    Palladio schotel 6-pack

    Betoverende schotel voor een compleet gedekte tafel.
    De schotel uit de Palladio-serie maakt je gedekte tafel nog stijlvoller. Plaats hem boven op het bord uit dezelfde serie en leg daar dan het menu weer op voor een elegant gevoel. Verpakt per 6 stuks.
    € 147
    Nieuwjaarstafel

    FESTIVE CELEBRATION

    Accentueer de gedekte tafel met zilveren details

    Zilveren details bezorgen je gedekte tafel onmiddellijk een gevoel van elegantie. Het glimmende zilver geeft een gesofistikeerde indruk die de tafelschikking helemaal af maakt - ongeacht je stijl. Om de exclusieve sfeer helemaal af te maken kun je heel goed zilveren details gebruiken zoals bestek, servetringen en kandelaars.  

    Abbey naamkaartjeshouder

    Abbey naamkaartjeshouder

    Een stijlvol element dat je tafelschikking een elegante uitstraling geeft.
    Zet een mooie kaart in de houder en het spiegelende zilveren oppervlak creëert een dramatisch effect.
    € 26
    Abbey sauskom

    Abbey sauskom

    Mooie sauskom van zilver.
    Een praktisch en decoratief detail op tafel voor een elegante indruk.
    € 137
    Nieuwjaarstafel

    FESTIVE CELEBRATION

    Glazen op je gedekte tafel

    Drank is vaak een belangrijk onderdeel van de maaltijd, met name op feestdagen. Voor een goede planning van je diner is het handig om extra aandacht te geven aan de drankjes die geserveerd gaan worden en de glazen te kiezen die daar het beste bij passen. Glazen in verschillen uitvoeringen en stijlen creëren ook een spannende dynamiek op de gedekte tafel en verhogen tegelijkertijd de beleving.

    Nieuwjaarstafel

    COCKTAILINSPIRATIE

    Dry Martini

    5 cl gin 
    1 cl droge vermout
    1 st groene olijf

    Mix de ingrediënten in een shaker met veel ijs en roer ze door elkaar. Schenk door een zeef in een glas en garneer met een olijf op een cocktailprikker.

    Op de foto wordt het drankje geserveerd in een Manhattan Martiniglas.

    Nieuwjaarstafel

    COCKTAILINSPIRATIE

    Negroni Sbagliato

    3 cl Campari
    3 cl rode vermout
    6-10 cl mousserende wijn
    1 schijfje sinaasappel of sinaasappelschil

    Mix de campari en vermout met veel ijs in een shaker en roer door elkaar. Giet het mengsel over in een glas en giet daar de mousserende wijn bij. Garneer met een schijfje sinaasappel of sinaasappelschil.

    Op de foto wordt het drankje geserveerd in een Manhattan Cocktailglas.

    Nieuwjaarstafel

    SPARKLING DETAILS

    Geef uw gedekte tafel net dat beetje extra

     Voor een nog feestelijker gevoel en meer glamour en luxe op je oudejaarsparty kun je heel goed het dessert in exclusieve cocktailglazen serveren. De tafelschikking wordt nog mooier en krijgt meer glans door de rand van de glazen eerst in gesmolten suiker te dopen en vervolgens in eetbare glitter. En als je kleine glazen hebt, bijvoorbeeld borrelglazen, kun je die ook prima gebruiken als theelichtjes op de tafel voor het oudejaarsdiner.

    Nieuwjaarstafel

    NIEUWJAARSDESSERT

    Witte chocolademousse met speculaaskruimels

    10 speculaasjes
    25 g gesmolten boter
    3 dl slagroom
    100 g witte chocolade
    1 ei

    Verkruimel de speculaasjes en meng met de gesmolten boter.  

    Smelt vervolgens de chocola au bain marie. Let goed op dat het niet te warm wordt, de chocolade hoeft alleen maar te smelten.

    Klop het ei en de slagroom en twee aparte kommen. Zorg dat de room los geklopt is.

    Wanneer de chocolade lauwwarm is, giet je het bij het ei terwijl je het mengsel goed omschept. Je kunt daarvoor ook een mixer op lage snelheid gebruiken.

    Voeg er vervolgens steeds een beetje slagroom bij tot het een gelijkmatige en mooie mousse wordt.

    Serveer dit vervolgens op de speculaaskruimels en decoreer met verse bessen en een stukje chocolade.

    Op de foto wordt het dessert geserveerd in een Manhattan Cocktailglas.

    Nieuwjaarstafel

    NIEUWJAARSDESSERT

    Witte chocolademousse met speculaaskruimels

    10 speculaasjes
    25 g gesmolten boter
    3 dl slagroom
    100 g witte chocolade
    1 ei

    Verkruimel de speculaasjes en meng met de gesmolten boter.  

    Smelt vervolgens de chocola au bain marie. Let goed op dat het niet te warm wordt, de chocolade hoeft alleen maar te smelten.

    Klop het ei en de slagroom en twee aparte kommen. Zorg dat de room los geklopt is.

    Wanneer de chocolade lauwwarm is, giet je het bij het ei terwijl je het mengsel goed omschept. Je kunt daarvoor ook een mixer op lage snelheid gebruiken.

    Voeg er vervolgens steeds een beetje slagroom bij tot het een gelijkmatige en mooie mousse wordt.

    Serveer dit vervolgens op de speculaaskruimels en decoreer met verse bessen en een stukje chocolade.

    Op de foto wordt het dessert geserveerd in een Manhattan Cocktailglas.