FESTIVE SEASON
NIEUWJAARSTAFEL
FESTIVE CELEBRATION
Tafeldekken voor Oud en Nieuw
Heet het nieuwe jaar welkom met een mooi gedekte tafel. Oud en nieuw is een feest waarop je de eettafel echt heel bijzonder kunt dekken. Maak een tafelschikking met luxe details van zilver, mooie glazen, porselein met accenten en feestelijke bloemstukken.
LUXURY DINING
Dek de tafel met Palladio
Onze meest exclusieve serie prachtige borden en koppen, gemaakt van het mooiste beenporselein. Palladio is gedecoreerd met een iconisch reliëfpatroon omlijst door decoratieve zilveren randen. Dit is porselein waarmee je van het diner een speciale totaalervaring maakt.
Palladio schotel 6-pack
FESTIVE CELEBRATION
Accentueer de gedekte tafel met zilveren details
Zilveren details bezorgen je gedekte tafel onmiddellijk een gevoel van elegantie. Het glimmende zilver geeft een gesofistikeerde indruk die de tafelschikking helemaal af maakt - ongeacht je stijl. Om de exclusieve sfeer helemaal af te maken kun je heel goed zilveren details gebruiken zoals bestek, servetringen en kandelaars.
Abbey naamkaartjeshouder
Abbey sauskom
FESTIVE CELEBRATION
Glazen op je gedekte tafel
Drank is vaak een belangrijk onderdeel van de maaltijd, met name op feestdagen. Voor een goede planning van je diner is het handig om extra aandacht te geven aan de drankjes die geserveerd gaan worden en de glazen te kiezen die daar het beste bij passen. Glazen in verschillen uitvoeringen en stijlen creëren ook een spannende dynamiek op de gedekte tafel en verhogen tegelijkertijd de beleving.
COCKTAILINSPIRATIE
Dry Martini
5 cl gin
1 cl droge vermout
1 st groene olijf
Mix de ingrediënten in een shaker met veel ijs en roer ze door elkaar. Schenk door een zeef in een glas en garneer met een olijf op een cocktailprikker.
Op de foto wordt het drankje geserveerd in een Manhattan Martiniglas.
COCKTAILINSPIRATIE
Negroni Sbagliato
3 cl Campari
3 cl rode vermout
6-10 cl mousserende wijn
1 schijfje sinaasappel of sinaasappelschil
Mix de campari en vermout met veel ijs in een shaker en roer door elkaar. Giet het mengsel over in een glas en giet daar de mousserende wijn bij. Garneer met een schijfje sinaasappel of sinaasappelschil.
Op de foto wordt het drankje geserveerd in een Manhattan Cocktailglas.
SPARKLING DETAILS
Geef uw gedekte tafel net dat beetje extra
Voor een nog feestelijker gevoel en meer glamour en luxe op je oudejaarsparty kun je heel goed het dessert in exclusieve cocktailglazen serveren. De tafelschikking wordt nog mooier en krijgt meer glans door de rand van de glazen eerst in gesmolten suiker te dopen en vervolgens in eetbare glitter. En als je kleine glazen hebt, bijvoorbeeld borrelglazen, kun je die ook prima gebruiken als theelichtjes op de tafel voor het oudejaarsdiner.