Populaire zoekopdrachten

  Newport Collection

  NEWPORT STORE

  Newport Åre

  In onze winkel met lodge-inspiratie aan Årevägen 128 vindt u speciaal geselecteerde en spannende interieurdetails voor een gezellig, maar toch modern wonen in de bergen. We hebben in de winkel ook een aanbod meubels en een assortiment meubels, verlichting en inrichting om te bestellen. In de winkel vindt u mooie decoraties voor uw huis zoals plaids van imitatiebont, kussens, spiegels, geurkaarsen, textiel en heel veel andere artikelen om uw huis dat gezellige gevoel van de bergen te geven.

  We helpen u ook met inrichten of aanvullen van de inrichting in uw berghut, zodat u zoveel mogelijk kunt profiteren van uw tijd in Åre.

  Newport Åre Dorp

  VISIT NEWPORT

  Åre Dorp

  Kom gewoon zoals u bent. Wees wie u bent. Hier kunt u zich thuis voelen. In Åre zijn gasten al meer dan 1000 jaar welkom en dat merkt u. Overal kunt u eten en drinken, fantastische shoppingmogelijkheden met heel veel van de beste merken ter wereld en honderdjarige herbergen zij aan zij met nieuw gebouwde hotels. Flanerende mensen versus adrenalinejunkies . Allemaal in het mooiste dorp ter wereld.


  Opening Hours

  Monday - Friday 11-17
  Saturday 11-15
  Sunday CLOSED

  Contact Us

   0647 - 67 50 30
  [email protected]

  Vind hier

  Årevägen 128, 837 52 Åre
  Openen in Google Maps