Populaire zoekopdrachten

  Newport Collection

  Aankoopvoorwaarden

  Newport behoudt zich het recht voor om een verkoop te weigeren in geval van drukfouten, uitverkochte artikelen en als gevolg van eventuele fouten die op onze site of in onze advertenties voorkomen. Als u jonger bent dan 18 jaar, dient u toestemming te hebben van uw voogd om een bestelling bij ons te plaatsen. Elke poging tot oplichting zal aan de politie worden gemeld. Newport behoudt zich het recht voor een aankoop te annuleren als fraude wordt vermoed.

  Prijzen

  Alle items die staan vermeldt in het aanbod van Newport zijn inclusief btw. We behouden het recht voor om prijzen op elk gewenst tijdstip te wijzigen en bestellingen te annuleren in geval van drukfouten of uitverkochte artikelen. De verkoopprijzen zijn van toepassing zolang de voorraad strekt.

  Newport heeft het recht de prijzen op haar website zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Bij de bestelling, sturen wij een e-mailbevestiging naar het e-mailadres van de klant. In geval van fouten, zoals maar niet beperkt tot fouten betreffende de prijs of de verkeerde identificatie van het product op de bestelbevestiging of factuur, behoudt Newport zich het recht voor deze informatie te corrigeren en zal zij een nieuwe bestelbevestiging sturen. De klant heeft het recht zijn/haar bestelling kosteloos te annuleren indien hij/zij niet akkoord gaat met deze correcties.

  Betaling

  Er zijn diverse betaalopties beschikbaar, inclusief betalingen per creditcard. Lees meer over onze betalingsopties onder het kopje 'Betaalopties'.

  Persoonsgegevens

  Indien u winkelt op newport.se of wanneer u lid wordt van onze klantenclub, verstrekt u informatie zoals uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. U stemt er, in verband met uw bestelling of aankoop of met uw toegang tot de klantenclub, mee in dat wij uw informatie opslaan en deze gebruiken als onderdeel van onze activiteiten om onze verplichtingen jegens u na te komen.

  De informatie wordt gebruikt voor de identificatie, administratie en communicatie met u als lid of klant van newport.com en omvat zaken als gepersonaliseerde aanbiedingen. De gegevens kunnen ook worden gebruikt voor klantenanalyses en statistieken. Persoonsgegevens kunnen worden geregistreerd door uw Newport-klantennummer. We behandelen uw persoonsgegevens met de grootste zorgvuldigheid en in overeenstemming met de Wet op Persoonsgegevens (Personuppgiftslagen; PUL 1998: 204) en zorgen ervoor dat uw klanteninformatie alleen wordt gebruikt door newporthome.nl.

  Volgens de Wet op Persoonsgegevens heeft u recht op toegang tot de informatie die wij over u hebben opgeslagen. Indien deze informatie niet correct, onvolledig of irrelevant is, kunt u een verzoek indienen om de informatie te laten corrigeren of verwijderen. Neem contact op met onze klantenservice via [email protected]. De gegevensbeheerder en partij die verantwoordelijk is voor uw persoonsgegevens, is Newport Collection AB, organisatienummer 556760-0118.