Populaire zoekopdrachten

  Newport Collection

  Het recht op terugtrekken, garantie en retourneren

  De wetgeving omtrent verbintenissen op afstand geeft u het volledige recht om een aankoop, binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen, te annuleren of uw bestelling te wijzigen; indien u dat wenst, dient u ons hiervan op de hoogte te stellen via [email protected]. Een uitzondering op deze clausule is wanneer en artikel moest worden besteld voor de verkoop. Bij de productinformatie kunt u zien of het om een artikel gaat dat besteld moest worden. Newport betaalt het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug als de aankoop op de juiste gronden wordt geannuleerd. Annuleringsrechten gelden alleen als aan de volgende voorwaarden is voldaan:

  • Het product is niet gebruikt en onbeschadigd.
  • De factuur/bon is beschikbaar en kan worden getoond.
  • De verpakking is onbeschadigd.

  Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, worden de kosten van het artikel vergoed, maar bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van het artikel. Het geretourneerde artikel dient in dezelfde staat te verkeren als toen u het ontving en dient de originele verpakking te hebben. Neem contact met ons op voordat u een artikel retourneert. Wij verstrekken u de aanwijzingen voor het naar ons retourneren. Neem contact met ons op via [email protected].

  Productgarantie/Klachten

  Neem voor vragen over garanties/klachten contact met ons op via [email protected]

  Newport volgt de consumentenregels en -voorschriften inzake garanties en klachten.

  Facturen/bonnen dienen altijd te worden getoond met betrekking tot garantiezaken.

  Voeg duidelijke afbeeldingen toe van het mankement aan het product.

  Retourneren van goederen

  Neem contact met ons op via [email protected] om aanwijzingen te ontvangen omtrent het retourproces. Bij het retourneren van artikelen, staat de klant in voor de verzendkosten die nodig zijn om het pakket naar ons magazijn in Zweden te retourneren. U dient eerst content met ons op te nemen om een retournering in te dienen. Zo niet, dan wordt de retournering niet geaccepteerd.

  Geschillen

  Bij geschillen volgt Newport de beslissingen van de algemene klachtencommissie.